• Нов
Табелка с номер за маса със Сини цветя  - 2
  • Табелка с номер за маса със Сини цветя  - 2

Табелка с номер за маса със Сини цветя

Персонализиране на продукт

Попълнете всички необходими данни и ЗАПАЗЕТЕ Вашата персонализация!

1,40 лв.
с ДДС
Количество:
Налично
  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Спиди и Еконт с опция Преглед.

Табелка с номер за маса със  Сини цветя. Дизайнът е с нежни цветя в син цвят, които ще бъдат страхотна комбинация с Етикет за сватбено вино / ракия със Сини цветя. Табелките могат да се използват за всякакво събитие - сватба, рожден ден, кръщене. Благодарение на тях, Вашите гости лесно ще се ориентират при намирането на местата си, като предварително знаят на кой номер маса е тяхното място. Съчетайте ги с останалия декор от Вашето събитие с акцентен цвят - син.

  • Размер: 13.5x10см;
  • Материал: картон;

За да направите поръчка, попълнете полето за персонализиране, като напишете кои номера за маса ви трябват, например: от 1 до 12. След това натиснете бутона "Запази".

TN032

Как да персонализирам продукт?

1. Нужно е да въведете необходимите данни в съответниета полета за текст или прикачване на снимка, след което задължително трябва да натиснете бутон "ЗАПАЗИ", за да съхраните въведените данни.

Изчакайте страницата да се презареди.

2. След презареждането на страницата, при успешно запазване можете да видите данните, които вече сте въвели. Натиснете бутон "КУПИ", за да добавите продукта в количката си.

*Ако има проблем със запазването на данните, можете да ни изпратите съответната информация в коментара към поръчката или на имейл адрес: [email protected]