Филтриране по

Цена

Цена

  • 9,00 лв. - 26,00 лв.

Подарък за Дядо

Налични са 12 продукта.

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Активни филтри

Дядото е този човек, който винаги има специално място в сърцето. Разгледайте нашата колекция от подаръци, които със сигурност ще зарадват вашия дядо и ще оставят приятни емоции у него. Можете да му напомните колко го обичате и цените като му поднесете персонализиран подарък със снимка на любимия внук или с послание.

Подаръкът за дядо в идеалния случай трябва да бъде различна и оригинална изненада, така че да му достави истински радост. Ние ще Ви помогнем  - измежду нашите страхотни предложения можете да изберете страхотни подаръци.

Ако Вашия дядо обича да пие топъл чай сутрин, то подходяща идея е керамична чаша с надпис "Супер дядо" или "Най-добрия дядо". Също така чудесните спомени запазени в снимка могат да се запазят на керамичен камък или стъклен настолен часовник със снимка. Усмивка на дядо и радостта от подаръка са гарантирани.

Ако търсите идеи и предложения и все още се чудите какво да купите на дядо си за именния ден, рождения ден или без специален повод, при нас със сигурност ще намерите подходящо предложение, което ще се окаже перфектният подарък за дядо ви.