• Нов
Табелка с номер за маса с Бели рози  - 2
  • Табелка с номер за маса с Бели рози  - 2

Табелка с номер за маса с Бели рози

Персонализиране на продукт

Попълнете всички необходими данни и ЗАПАЗЕТЕ Вашата персонализация!

1,40 лв.
с ДДС
Количество:
Налично
  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Спиди и Еконт с опция Преглед.

Табелка с номер за маса с Бели рози. Дизайнът е с красиви бели рози със зеленина, които ще бъдат страхотна комбинация с Етикет за сватба с Бели рози за вино / ракия. Табелките могат да се използват за всякакво събитие - сватба, рожден ден, кръщене. Благодарение на тях, Вашите гости лесно ще се ориентират при намирането на местата си, като предварително знаят на кой номер маса е тяхното място. Съчетайте ги с останалия декор от Вашето събитие с акцентни цветове - зелен, бял, екрю.

  • Размер: 13.5x10см;
  • Материал: картон;

За да направите поръчка, попълнете полето за персонализиране, като напишете кои номера за маса ви трябват, например: от 1 до 12. След това натиснете бутона "Запази".

TN030

Как да персонализирам продукт?

1. Нужно е да въведете необходимите данни в съответниета полета за текст или прикачване на снимка, след което задължително трябва да натиснете бутон "ЗАПАЗИ", за да съхраните въведените данни.

Изчакайте страницата да се презареди.

2. След презареждането на страницата, при успешно запазване можете да видите данните, които вече сте въвели. Натиснете бутон "КУПИ", за да добавите продукта в количката си.

*Ако има проблем със запазването на данните, можете да ни изпратите съответната информация в коментара към поръчката или на имейл адрес: [email protected]