Филтриране по

Цена

Цена

  • 0,00 лв. - 1,00 лв.

Етикети за Сватба

Налични са 18 продукта.

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Активни филтри

Етикет за сватбена бутилка с цветя в Бордо / Бургунди UniGifts - 2

С възможност за персонализация

  • Нов

Етикет за сватбена бутилка с цветя в Бордо / Бургунди

Цена 1,20 лв.

Етикет за сватбена бутилка с цветя в Бордо / Бургунди Етикетите са с оригинален дизайн и размери: 7.5 х 11см. Гланцирана повърхност Самозалепващ гръб

Етикет за сватбена ракия или вино, Лилави цветя и халки UniGifts - 3

С възможност за персонализация

  • Нов

Етикет за сватбена ракия или вино, Лилави цветя и халки

Цена 1,20 лв.

Етикет за сватбена ракия или вино, Лилави цветя и халки Етикетите са с оригинален дизайн и размери: 7.5 х 11см. Гланцирана повърхност Самозалепващ гръб

Етикет за сватбена ракия с Червен Панделка UniGifts - 4 product-img

С възможност за персонализация

Етикет за сватбена ракия / вино с Червена Панделка

Цена 1,20 лв.

Етикет за бутилка ракия "Червена Панделка" за сватбено тържество. Етикетите са с оригинален дизайн и размери приблизително: 7.5 х 10.5 см. Изработени са от висококачествени материали, с гланцирана повърхност на етикета.

Персонализирани етикети за бутилка за сватбена ракия, вино или шампанско. Чудесно допълнение за вашето тържество. Изберете ги, така че да съответстват на останалия декор и цялостната атмосфера. Не всеки ден празнувате сватбеното си тържество, затова по оригинален начин посрещнете вашите гости! Създадохме разнообразни дизайни, от които лесно ще намерите подходящия за вашия празник. Предлагаме варианти със златист и сребрист текст с блясък, които придават уникален ефект.

Персонализирайте ги с вашите имена, датата на събитието и мястото. Етикетите се поставят лесно, нужно е само да отлепите гърба и да го поставите на почистена и подсушена стъклена бутилка. За най-добри резултати премахнете оригиналния етикет и поставете персонализирания на негово място. Организирането, избора и на най-малките детайли са задължителни при организирането на сватбено тържество. След церемонията, обикновено предстои празненство и поднасяне на пожелания и подаръци. Някои предпочитат практични подаръци, други предпочитат да подарят нещо забавно, а трети избират елегантно и уникално.

Персонализиран подарък е перфектна идея, която ще се помни дълги години. Етикетите, които можете да залепите на любимото им вино, ще бъдат страхотно допълнение към сватбения подарък. Със страхотен и модерен дизайн ще бъдат чудесна декорация на бутилката.