Етикети за Сватба

Персонализирани етикети за бутилка за сватбена ракия, вино или шампанско. Чудесно допълнение за вашето тържество. Изберете ги, така че да съответстват на останалия декор и цялостната атмосфера. Не всеки ден празнувате сватбеното си тържество, затова по оригинален начин посрещнете вашите гости!


Налични са 24 продукта.

Показани са 1-24 от общо 24 артикул(а)

Активни филтри

Създадохме разнообразни дизайни, от които лесно ще намерите подходящия за вашия празник. Предлагаме варианти със златист и сребрист текст с блясък, които придават уникален ефект. Персонализирайте ги с вашите имена, датата на събитието и мястото. Етикетите се поставят лесно, нужно е само да отлепите гърба и да го поставите на почистена и подсушена стъклена бутилка. За най-добри резултати премахнете оригиналния етикет и поставете персонализирания на негово място.

Организирането, избора и на най-малките детайли са задължителни при организирането на сватбено тържество. След церемонията, обикновено предстои празненство и поднасяне на пожелания и подаръци. Някои предпочитат практични подаръци, други предпочитат да подарят нещо забавно, а трети избират елегантно и уникално.

Персонализиран подарък е перфектна идея, която ще се помни дълги години. Етикетите, които можете да залепите на любимото им вино, ще бъдат страхотно допълнение към сватбения подарък. Със страхотен и модерен дизайн ще бъдат чудесна декорация на бутилката.