Условия за ползване и доставка

При попълване на данните за поръчка, всички текстове трябва да бъдат точни и написани на български език.

ПОРЪЧВАНЕ НА ПРОДУКТИ

Вие може да поръчвате продукти от Unigifts.net  24 ч. в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата.
Поръчките се обработват всеки работен ден от 10:00 ч. до 17:00 ч. След направената поръчка ще получите e-mail с информация за поръчаните артикули, както и обаждане по телефона за проверяване валидността на поръчката, уточняване на заявката и срока за изпълнение.

Всяка заявка направена от Вас, ще Ви бъде доставена в рамките на 3-4 работни дни от дата на потвърждаване на поръчката на посоченият от Вас адрес или офис на куриерите Еконт или Спиди. Заявки, направени след 13:00 часа се обработват на следващият работен ден.Поръчки, направени в петък (след обяд), събота, неделя или в неработен ден (официални празници) се обработват и изпълняват в първия работен ден.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден продукт, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или забавяне на доставката до нас от производителите на съответните продукти, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични продукти с подобно качество и цена. При промяна на цената (увеличена/намалена) Вие ще бъдете уведомени, чрез телефонен разговор и Вашата заявка ще бъде изпълнена само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия.


Екипът на „Весмон-1” ЕООД се стреми да елиминира всякакви проблеми с Вашата поръчка, но понякога, въпреки нашите усилия е възможно да възникнат проблеми, като: 
  1. Поръчаният продукт не е наличен.
  2. Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен. 
При горните 2 случая, ние ще се свържем с Вас по телефона, за да Ви уведомим за проблема.

   3. Погрешен телефон за връзка с Вас – ще получите от нас e-mail с молба за въвеждане на правилен телефонен номер. Необходим ни е Вашия телефон, за да можем да проверим поръчката и да осигурим успешна доставка.

Ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи, ако проблемът за тях е по наша вина. Купувача покрива допълнителните разходи, в случай, че той е отговорен за възникването им. Голям процент от проблемите с дадена стока идват от това, че Потребителят не е прочел и спазил инструкциите. За това, ви молим да четете упътванията. 

ТРАНСПОРТ И ДОСТАВКА 

Използваме услугите на куриерските фирми „Еконт” и "Спиди".

Срок на доставка

Всички покупки ще бъдат доставени до 3-4 работни дни за всички населени места в България. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден продукт, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или забавяне на доставката до нас от производителите на съответните продукти, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични продукти с подобно качество и цена.

Цена на доставката:

Цената на доставките е съгласно условията и тарифите на куриерските фирми „Еконт” и "Спиди". Вградения калкулатор в онлайн магазина на куриерските фирми Еконт и Спиди, ще Ви изчисли ориентировъчна сумата на куриерската услуга която трябва да заплатите според варианта за доставка - до офис на Еконт ли до посочения адрес. При отказ от приемане на поръчания продукт, клиента заплаща транспортните разходи за куриер за едната посока /цената на доставка/.


ПЛАЩАНИЯ, ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ

 Варианти за плащане

„Весмон-1” ЕООД приема плащане чрез:

  • наложен платеж с пощенски паричен превод чрез куриерските фирми Спиди или Еконт - при получаване на продуктите. Платежен документ се издава от съответната фирма куриер; 

Сформиране на цените 

Цените в електронния магазин са крайни, с включен ДДС.

Промоции и видове отстъпки 

„Весмон-1” ЕООД организира специални отстъпки и промоционални кампании в полза на клиентите. Предлагаме различни видове отстъпки и промоции: 

  • намаления на определен продукт или серия продукти; 
  • процентно намаление на цялата поръчка; 
  • подаръци; 
  • други. 

Всички промоции се обявяват на нашия официален сайт.

Политика на поверителност във „ВЕСМОН-1” ЕООД