Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

За повече информация прочетете нашите Условия за ползавне.

Филтриране по

Цена

Цена

 • 2,00 лв. - 40,00 лв.

Подарък за Свети Валентин

Всички влюбени вероятно са съгласни, че 14 февруари е уникална и специална дата. Свети Валентин е просто още една чудесна възможност да покажем на любимия човек, дори с малък жест, нашите чувства към него. Дните, предхождащи този ден, са истинско предизвикателство да намерим перфектния подарък. И въпреки идеите и предложенията, които ни заливат отвсякъде, не е толкова лесно да намерим подарък, който ще стопли сърцето на вашия любим и ще предизвика усмивката на лицето му.

Цветята за празника са задължителни, но оригинален подарък за Свети Валентин ще бъде по-добра идея - такъв, който да показва че е внимателно измислен точно за Вашия специален човек. Но какво до правите, ако не ви идва на ум никаква идея ? Тук ние ще ви помогнем!

Нашите предложения за Деня на влюбените ще направят щастливи дори и най-капризните и изтънчени характери. Причината за това е персонализирането и оригиналността на подаръците. Почти всеки продукт, който предлагаме може да бъде направен с индивидуален надпис. Мили думи и лично посвещение е нещото, което напълно ще промени, начина по който ще се възприеме подаръка.

Направете тази година 14 февруари незабравим и помислете внимателно за избора си! От значение е не само възрастта на другия човек, но и продължителността на връзката ви. Избора ви вероятно ще се различава, ако подаръка е за човек, с когото сте прекарали вече няколко години. Не забравяйте, че подаръка трябва да отговаря на вкуса и характера на получателя и да бъде достатъчно оригинален, за да изненада любимия човек. Вашите искрени чувства съчетани с креативност са най-добрата комбинация за перфектна идея. Ако ги използвате, със сигурност ще намерите идеалната изненада, независимо дали търсите подарък за жена или мъж.

Оригиналната идея за Свети Валентин също може да бъде забавна. Всичко, от което се нуждаете, е малко креативност, за да подарите единствен по рода си подарък. Подарък, който ще покаже вашите чувства, искрени намерения и ... чувство за хумор, което ще разчупи всяка трудна ситуация. В крайна сметка 14 февруари трябва да е изпълнен и със смях и забавление.
Налични са 49 продукта.

Показани са 1-42 от общо 49 артикул(а)

Активни филтри

Плюшено мече с персонален надпис - 15см - 2

С възможност за персонализация

 • Промо

Плюшено мече с персонален надпис или снимка, 15см

Не е наличен

Редовна цена 16,00 лв. Цена 11,90 лв.

Плюшено мече с персонален надпис на тениската "Обичам те...", "Липсваш ми..." или друго. Размер на мечето: 15 см.

Метално канче "Обичам те до планината..." + подложка за чаша - 2 product-img

С възможност за персонализация

 • Промо

Метално канче "Обичам те до планината..." + подложка за чаша

Редовна цена 24,00 лв. Цена 20,00 лв.

Метално канче "Обичам те до планината и обратно" + подложка за чаша Материал: керамика Вместимост: 330 мл гланцирана повърхност  

Възглавница "Разстоянието не е важно..." - 2

С възможност за персонализация

Възглавница "Разстоянието не е важно..."

Цена 21,90 лв.

Възглавница надпис "Разстоянието не е важно...Важно е да знаеш, че на някой, някъде му липсваш точно толкова, колкото и той на теб! Останалото е просто география..." със сърца. Ако желаете могат да се добавят имена и дата. Размери: 38 x 38 cm.

Колаж "Моето щастие си ти" с тебеширен ефект - 2 product-img

С възможност за персонализация

 • Промо

Колаж с 3 снимки "Моето щастие си ти" с тебеширен ефект

Редовна цена 20,00 лв. Цена 15,00 лв.

Колаж с 3 снимки "Моето щастие си ти" с тебеширен ефект Размер: 22x31см. Цвят на рамка: черен и бял

Чаша с Дата и Снимка в сърце - за двойка - 1 product-img

С възможност за персонализация

Чаша с Дата и Снимка в сърце - за двойка

Цена 12,00 лв.

Чаша със страница от календара с отбелязана дата и снимка в сърце от другата страна на чашата. Материал: керамика Вместимост: 330 млÍ гланцирана повърхност

Колаж от снимки за двойка с думи за Любовта - 1

С възможност за персонализация

 • Промо

Колаж от снимки за двойка с думи за Любовта

Редовна цена 20,00 лв. Цена 15,00 лв.

Колаж от снимки за двойка с думи за свързани с Любовта, и 10 Ваши любими снимки Размер: 22x31см. / 30x42 см Цвят на рамка: черен

Възглавница със снимка в Сърце за влюбени - 1

С възможност за персонализация

Възглавница със снимка в Сърце за влюбени

Цена 21,90 лв.

Възглавница с надпис "Обичам те!" и снимка в сърце, подходяща за подарък за любим човек. Включени са калъфка + възглавница със силиконов пух. Размери: 35 x 35 cm.