Филтриране по

Цена

Цена

  • 18,00 лв. - 20,00 лв.

Пъзели

Налични са 13 продукта.

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Активни филтри

Тук ще намерите пъзели със снимка в различни форми и с различни послания. Ако искате да направите на някого специален и незабравим подарък, то тази категория е точното място. Персонализираният пъзел е оригинален начин да покажете например на специален човек, че той е парченцето, от което се нуждаете, за да бъдете напълно щастливи. Идеален подарък, с който може да изненадате вашите родители или приятели с красива снимка и послание.

Пъзелите са страхотно забавление, което не губи своята популярност. Те могат да се подреждат от хора от всички възрасти. Пъзелът със снимка е възможност както да тренираме ума си, така и да получим удовлетворението от това да намерим правилното място за всички елементи, като крайният резултат е любим спомен запазен в снимка. Възможностите за пъзели със собствен дизайн са почти неограничени! Изберете любим спомен и изненадайте близките си хора с уникално развлечение и се забавлявайте заедно, докато го нареждате.

Екипът на UniGifts.net полага всички усилия, за да гарантира, че всяка поръчка отговаря на Вашите очаквания. Това, за което трябва да се погрижите Вие, за да получите перфектния пъзел от избрана от Вас снимка, е тя е да бъде с висока резолюция - колкото по-голяма и качествена е, толкова по-добре ще изглежда на пъзела. Получената снимка се обработва от нашите графични дизайнери, като при необходимост се премахва например ефекта червени очи, добавя се текст или се увеличава контраста. Благодарение на това всеки пъзел, който изработваме по поръчка от снимка, носи на получателите им удовлетвореност от качеството, което се постига с качествени материали и техника.

Можете да изпратите вашата снимка в полета за персонализиране, което ще намерите в съответния продукт или да ни я изпратите на имейл [email protected]

Никога не е късно да преоткриете този тип забавлението - пъзелите с вашата снимка могат да донесат много радост и са чудесни за личен подарък. Благодарение на тях се тренира мозъка и са изключително полезни за деца или възрастни хора. Ако Вие или Вашите близки обичате да прекарвате времето си по този начин, то не се колебайте да поръчате този уникален вид пъзели!