Аксесоари за Моминско парти

Моминското парти е празненство, което се организира в чест на бъдещата булка от нейни приятелки и близки. Планирането и организирането на подобен тип парти е нелесна задача. Най-важното, което трябва да запомните е, че трябва да се вземат предвид нещата, които булката харесва - дали обича да посещава заведения и барове или би предпочела домашна обстановка. Тематичната декорация и аксесоари са се  превърнали в нещо задължително, независимо от мястото на партито. Често присъстващите момичета и булката си разменят символични подаръчета, които внасят още по-весело настроение.

Тук можете да откриете впечатляващи предложения, които ще ви вдъхновят и ще направят вашето моминско парти още по-красиво и интересно. Едно от тях е персонализиран албум, който е идеален подарък за бъдещата булката, който със сигурност ще й се хареса. В него тя ще може да съхрани забавните и приятни моменти със своите приятелки от този ден. Изключително нежни, красиви и свежи дизайни.

За къде без хитовите сатенени ленти с надпис „Булка за милиони“ или „Отбор на булката“? Те са страхотен аксесоар, който ще зарадва всички гости  и ще направи снимките още по-интересни и закачливи. Парти банерите са почти задължителни за всяко парти - красиви, интересни дизайни и разнообразни надписи. Все по-често се подаряват персонализирани чаши за всички присъстващи момичета. Те ще останат за спомен и след партито, като сувенир, който ще им напомня за това страхотно изживяване.


Налични са 32 продукта.

Показани са 1-32 от общо 32 артикул(а)

Активни филтри