• Промо
Тефтер за репцепти "Любимите Рецепти на..." + име, с Кексче и черешка  - 3
  • Тефтер за репцепти "Любимите Рецепти на..." + име, с Кексче и черешка  - 3
  • Тефтер за репцепти "Любимите Рецепти на..." + име, с Кексче и черешка  - 3

Персонализиране на продукт

ПОМОЩ
  • 850 макс. символи


След като натиснете бутона "Запазване на промяната", добавете продукта в количката и завършете поръчката

Тефтер за рецепти "Любимите Рецепти на..." + име, с Кексче и черешка


21,90 лв.
19,90 лв. Спестявате 2,00 лв.
Няма данък
Количество
Налично

  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Персонализация

Тефтер за рецепти "Любимите Рецепти на..." с име и над 50 нови стикера. Тефтерът е със 100 листа, като всяка страница съдържа обособено място за името на рецептата, времетраене, брой порции, сложност, необходими продукти и начин на приготвяне. Страхотен подарък за всеки любител на кулинарията, който обича да записва рецептите си на специално място, направено лично за него. С красив, кокетен дизайн и елементи в розовата гама, този тефтер е подходящ за всякакъв повод - рожден ден, имен ден или всякакъв друг повод. Тефтерът се състои от:

  • 100 листа със страници с обособено място за необходими продукти, начин на приготвяне, времетраене, сложност и др. Подвързани със сребриста спирала. Размер: 21х15.5см
  • 5 цветни разделителни страници за по-лесна организация на рецептите
  • Над 50 самозалепващи стикера на разнообразни хранителни продукти и надписи Салати, Предястия, Основни ястия, Десерти и др., с които могат да се декорират страниците.
  • Страхотен розов дизайн вертикални райета и Кексче с черешка. Кориците са твърди с гланцово покритие.

Тефтерите с готварски рецепти са едни от най-ценните във всяко домакинство. Те се предават от поколение на поколение и пазят много любими и изпитани рецепти. Този персонализиран тефтер може да бъде запомнящ подарък за всеки любител на готвенето, който ще може да събере на едно място своите любими рецепти.

За да направите поръчка е нужно да попълните полето за персонализиране, като напишете името, което искате да бъде изписано на тефтера. След това натиснете бутона "Запазване на промените".Разгледайте още: