• Промо
Колаж за бебе "Първата Коледа на..."  - 1
  • Колаж за бебе "Първата Коледа на..."  - 1

Колаж за бебе "Първата Коледа на..."

Персонализиране на продукт

  • Няма избран файл .png .jpg .gif

Попълнете всички необходими данни и ЗАПАЗЕТЕ Вашата персонализация!

Размер
20,00 лв.
15,00 лв. Спестявате 5,00 лв.
с ДДС
Количество:
Налично
  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Спиди и Еконт с опция Преглед.

Колаж с три снимки "Първата Коледа на..." + името на бебето. Красив коледен колаж, с който да отбележите първата Коледа на Вашето дете! С пъстри цветове и красиви коледни орнаменти, можете да поставите рамката на стената на всяка стая. Този колаж е едно страхотно предложение за подарък, с който да зарадвате зарадвате семейството си за предстоящите коледни и новогодишни празници. Колажът е поставен в бяла рамка със стъкло. Може да бъде изписано и послание по Ваш избор: Весела Коледа!, Весели празници! или друго.

  • Размер: 22x31см или 30х42см.
  • Цвят на рамка: бял

В раздел Персонализация можете да напишете желания текст и да прикачите снимка. Ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение и допълнителни детайли.

Как да персонализирам продукт?

1. Нужно е да въведете необходимите данни в съответниета полета за текст или прикачване на снимка, след което задължително трябва да натиснете бутон "ЗАПАЗИ", за да съхраните въведените данни.

Изчакайте страницата да се презареди.

2. След презареждането на страницата, при успешно запазване можете да видите данните, които вече сте въвели. Натиснете бутон "КУПИ", за да добавите продукта в количката си.

*Ако има проблем със запазването на данните, можете да ни изпратите съответната информация в коментара към поръчката или на имейл адрес: [email protected]