Как да поръчам персонализиран продукт?

Как да поръчам персонализиран продукт?

При продуктите, на които е възможно да направите персонализация ще намерите прозорче „Персонализиране на продукт”, което се намира вдясно от снимките на продуктите.  

Добавяне на текст

В полетата за текст попълнете желаното име, послание или друга персонализация, която се изисква при различните продукти. След това задължително натиснете бутона „ЗАПАЗАВАНЕ НА ПРОМЯНАТА”. Ще видите вашите промени, както е показано на изображение 2. Ако искате да промените нещо от вече запазените полета, попълнете отново съответното поле и отново натиснете бутона „Запазване на промяната”. За да направите поръчка е нужно да добавите продукта в количката и да завършите стъпките за поръчка.

Добавяне на снимка

Натиснете бутона „Избор на файл”. Ще се отвори прозорец, в който можете да изберете снимка от вашия компютър. Селектирайте желаната снимка и изберете бутона Отвори. След това задължително натиснете бутона ЗАПАЗВАНЕ НА ПРОМЯНАТА. Ако успешно сте изпълнили стъпките, ще видите добавения файл както е показано на Изборажение 4.

За успешно прикачване нужно избраната от вас снимката да не надвишава 8MB и да е във формат JPG, PNG или GIF. Ако имате проблем с прикачването или снимката е по-голяма от 8MB, можете да я изпратите на имейл адрес: [email protected].

За да завършите успешно поръчката, добавете продукта в кошницата и следвайте стъпките.