Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

За повече информация прочетете нашите Условия за ползавне.

Как да поръчам персонализиран продукт?

Как да поръчам персонализиран продукт?

При продуктите, на които е възможно да направите персонализация ще намерите прозорче „Персонализиране на продукт”, което се намира вдясно от снимките на продуктите.  

Добавяне на текст

В полетата за текст попълнете желаното име, послание или друга персонализация, която се изисква при различните продукти. След това задължително натиснете бутона „ЗАПАЗАВАНЕ НА ПРОМЯНАТА”. Ще видите вашите промени, както е показано на изображение 2. Ако искате да промените нещо от вече запазените полета, попълнете отново съответното поле и отново натиснете бутона „Запазване на промяната”. За да направите поръчка е нужно да добавите продукта в количката и да завършите стъпките за поръчка.

Добавяне на снимка

Натиснете бутона „Избор на файл”. Ще се отвори прозорец, в който можете да изберете снимка от вашия компютър. Селектирайте желаната снимка и изберете бутона Отвори. След това задължително натиснете бутона ЗАПАЗВАНЕ НА ПРОМЯНАТА. Ако успешно сте изпълнили стъпките, ще видите добавения файл както е показано на Изборажение 4.

За успешно прикачване нужно избраната от вас снимката да не надвишава 8MB и да е във формат JPG, PNG или GIF. Ако имате проблем с прикачването или снимката е по-голяма от 8MB, можете да я изпратите на имейл адрес: [email protected].

За да завършите успешно поръчката, добавете продукта в кошницата и следвайте стъпките.