• Промо
Тефтер за рецепти "Любимите рецепти..." + име, ягоди и боровинки  - 2
  • Тефтер за рецепти "Любимите рецепти..." + име, ягоди и боровинки  - 2
  • Тефтер за рецепти "Любими рецепти..." + име, ягоди и боровинки  - 3

Тефтер за рецепти "Любими рецепти..." + име, ягоди и боровинки

Персонализиране на продукт

Попълнете всички необходими данни и ЗАПАЗЕТЕ Вашата персонализация!

24,90 лв.
22,90 лв. Спестявате 2,00 лв.
с ДДС
Количество:
Налично
  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Спиди и Еконт с опция Преглед.

Тефтер за рецепти "Любимите Рецепти на..." с име и корица с ягоди и боровинки и над 50 нови стикера. Тефтерът е със 100 листа, като всяка страница съдържа обособено място за името на рецептата, времетраене, брой порции, сложност, необходими продукти и начин на приготвяне. Страхотен подарък за всеки любител на кулинарията, който обича да записва рецептите си на специално място, направено лично за него. Този тефтер е подходящ за всякакъв повод - рожден ден, имен ден или всякакъв друг повод. Тефтерът се състои от:

  • 100 листа със страници с обособено място за необходими продукти, начин на приготвяне, времетраене, сложност и др. Подвързани със сребриста спирала. Размер: 21х15.5см
  • 5 цветни разделителни страници за по-лесна организация на рецептите
  • Над 50 самозалепващи стикера на разнообразни хранителни продукти и надписи Салати, Предястия, Основни ястия, Десерти и др., с които могат да се декорират страниците.
  • Страхотна корица с плодове - ягоди и боровинки. Кориците са твърди с гланцово покритие.

Тефтерите с готварски рецепти са едни от най-ценните във всяко домакинство. Те се предават от поколение на поколение и пазят много любими и изпитани рецепти. Този персонализиран тефтер може да бъде запомнящ подарък за всеки любител на готвенето, който ще може да събере на едно място своите любими рецепти.

За да направите поръчка е нужно да попълните полето за персонализиране, като напишете името, което искате да бъде изписано на тефтера. След това натиснете бутона "Запазване на промените".

Как да персонализирам продукт?

1. Нужно е да въведете необходимите данни в съответниета полета за текст или прикачване на снимка, след което задължително трябва да натиснете бутон "ЗАПАЗИ", за да съхраните въведените данни.

Изчакайте страницата да се презареди.

2. След презареждането на страницата, при успешно запазване можете да видите данните, които вече сте въвели. Натиснете бутон "КУПИ", за да добавите продукта в количката си.

*Ако има проблем със запазването на данните, можете да ни изпратите съответната информация в коментара към поръчката или на имейл адрес: [email protected]