Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

За повече информация прочетете нашите Условия за ползавне.

Чаша за най-добра учителка с послание  - 1
  • Чаша за най-добра учителка с послание  - 1
  • Чаша за най-добра учителка с послание  - 2

Чаша за най-добра учителка с послание

Персонализиране на продукт

Не забравяйте да запазите Вашата персонализация!

12,00 лв.
с ДДС
Налично
  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Спиди и Еконт с опция Преглед.

Персонализирана чаша, подходяща за учителка с послание, което можете да промените по Ваш избор. Изненадайте любимата учителка с красив персонален подарък. Ако Ви предстои завършване и раздяла с Вашата класна ръководителка или учителка, на която искате да се отблагодарите, тази чаша може да бъде чудесен подарък. Дизайнът се състои от красиви розови цветя и надпис "Най-добрата учителка г-жа.....". От другата страна е разположено посланието и текст от кого. Изпращаме чашата в бяла картонена кутия, която лесно може да се опакова красиво.

  • Материал: керамика
  • Вместимост: 330 мл
  • Гланцирана повърхност
  • Клас АА+

В полета за персонализиране напишете името и желаното послание, което е разположено от другата страна на чашата. След това натиснете бутона "Запази промените" и добавете продукта в количката.

Нашите персонализирани чаши се изработват с висококачествена техника и консумативи. Изображенията са с ярки и устойчиви цветове, на които ще се радвате дълго време.

Нашето предложение за послание е: Благодарим Ви за знанията, подкрепата и обичта, с които ни дарихте! С много обич от:.........

Техническо описание

Вместимост
330 мл
Материал
Керамика