Чаша с мече и послание за...
  • Чаша с мече и послание за...
  • Чаша с мече и послание за...

Персонализиране на продукт

ПОМОЩ
  • 850 макс. символи
  • Няма избран файл .png .jpg .gif


След като натиснете бутона "Запазване на промяната", добавете продукта в количката и завършете поръчката

Чаша с мече и послание за Влюбени


12,00 лв.
Няма данък
Количество
Налично

  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Персонализация

Керамична чаша с мече и текст "Love you to the Moon an back...", което в превод означава "Обичам те до Луната и обратно". Дизайнът е с изображения от двете страни - от едната страна има мече със сърце, а от другата послание. Всеки текст по чашата може да се замени с такъв по ваш избор. Очарователна и сладка чаша, с която ще изненадате вашия любим човек много приятно. Подходяща е за подарък за Свети Валентин - денят на влюбените или годишнина. Перфектен и креативен начин да покажете това, което чувствате.

Можете да попълните полето за персонализиране, като запишете името на получателя или ако желаете нещо различно да бъде изписано. След това натиснете бутона запази промените. Чашите се изпращат в бяла картонена кутия, която може лесно да се опакова по ефектен начин.

Нашите дизайни се отпечатват на повърхността на керамичната чашата с професионално оборудване. Проектирани и изработени, така че изображението да не се изтрива или обелва. Принтът е издръжлив и устойчив на измиване, разположен от двете страни на чашата.

Техническо описание

Вместимост
330 мл
Материал
Керамика


Разгледайте още: