Чаша със снимка и Котки за...
  • Чаша със снимка и Котки за...
  • Чаша със снимка и Котки за...

Персонализиране на продукт

ПОМОЩ
  • 850 макс. символи
  • Няма избран файл .png .jpg .gif


След като натиснете бутона "Запазване на промяната", добавете продукта в количката и завършете поръчката

Чаша със снимка и Котки за влюбени


12,00 лв.
Няма данък
Количество
Налично

  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Персонализация

Керамична персонализирана чаша със закачлив дизайн с котки с послание и снимка. Можете да поставите името на вашия любим/любима в текста - "Бих прекарал и 9-те си живота с теб,....". Дизайнът е с изображения от двете страни - от другата може да се постави снимка. Всеки текст по чашата може да се замени с такъв по ваш избор.

С тази забавна чаша ще изненадате вашия любим човек много приятно. Подходяща е за подарък за Свети Валентин - денят на влюбените или годишнина. Оригинална идея, която със сигурност ще се хареса на всеки. Перфектен и креативен начин да покажете това, което чувствате.

За да поръчате е нужно само да ни напишете името в полето за персонализиране, както и да прикачите снимка. Снимката не трябва да надвишава 2MB. При проблем с качването, можете да я изпратите на имейл адрес: [email protected] . Чашите се изпращат в бяла картонена кутия, която може лесно да се опакова по ефектен начин.

Нашите дизайни се отпечатват на повърхността на керамичната чашата с професионално оборудване. Проектирани и изработени, така че изображението да не се изтрива или обелва. Принтът е издръжлив и устойчив на измиване, разположен от двете страни на чашата.

Техническо описание

Вместимост
330 мл
Материал
Керамика


Разгледайте още: