Чаша с отпечатък Сърце
  • Чаша с отпечатък Сърце
  • Чаша с отпечатък Сърце

Персонализиране на продукт

ПОМОЩ
  • 850 макс. символи


След като натиснете бутона "Запазване на промяната", добавете продукта в количката и завършете поръчката

Чаша с отпечатък Сърце


12,00 лв.
Няма данък
Количество
Налично

  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Персонализация

Керамична персонализирана чаша с отпечатъци с формата на Сърце. Можете да поставите вашето име и това на любимия си човек, както и важна дата за Вас. Дизайнът е с изображения от двете страни - от другата страна са изобразени отново 2 отпечатък с надпис "Обичам те" и "Always and Forever". Всеки текст по чашата може да се замени с такъв по ваш избор.

С тази лична чаша ще изненадате вашия партньор много приятно. Подходяща е за Свети Валентин - денят на влюбените или годишнина. Оригинална идея, която със сигурност ще се хареса на любимия човек. Перфектен и креативен начин да покажете това, което чувствате.

За да поръчате е нужно само да ни напишете имената в полето за персонализиране, дата, както и друго послание по Ваш избор, което да бъде поставено от другата страна на чашата. Ние ще я изработим с много любов за вас. Чашите се изпращат в бяла картонена кутия, която може лесно да се опакова по ефектен начин.

Нашите дизайни се отпечатват на повърхността на керамичната чашата с професионално оборудване. Проектирани и изработени, така че изображението да не се изтрива или обелва. Принтът е издръжлив и устойчив на измиване, разположен от двете страни на чашата.

Техническо описание

Вместимост
330 мл
Материал
Керамика


Разгледайте още: