Възглавница "Супер Митко, името му отгонаря на..."  - 2
  • Възглавница "Супер Митко, името му отгонаря на..."  - 2

Възглавница "Супер Митко, името му отговаря на..."

Персонализиране на продукт

Попълнете всички необходими данни и ЗАПАЗЕТЕ Вашата персонализация!

21,90 лв.
с ДДС
Количество:
Налично
  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Спиди и Еконт с опция Преглед.

Възглавница с надпис "Супер Митко, името му отговаря на надеждност, здравина и добрина" /или друго име по Ваш избор/. Перфектен подарък за Димитровден или друг имен ден. Страхотен подарък за имен ден на любим човек. Изписаното име може да бъде променено според името на получателя. Получавате възглавница пълна със силиконов пух с високо качество и калъфка, върху която е отпечатано изображението. Изключително мека и много приятна на допир. Супер предложение за подарък, на който всеки ще се зарадва. Мек и удобен акцент, който можете да се добави в спалнята или хола.

  • Размери: 38 x 38 cm.

Ако предпочитате различен текст, попълнете полето за персонализиране, след което е нужно да натиснете бутона "Запазване на промените".

Как да персонализирам продукт?

1. Нужно е да въведете необходимите данни в съответниета полета за текст или прикачване на снимка, след което задължително трябва да натиснете бутон "ЗАПАЗИ", за да съхраните въведените данни.

Изчакайте страницата да се презареди.

2. След презареждането на страницата, при успешно запазване можете да видите данните, които вече сте въвели. Натиснете бутон "КУПИ", за да добавите продукта в количката си.

*Ако има проблем със запазването на данните, можете да ни изпратите съответната информация в коментара към поръчката или на имейл адрес: [email protected]