Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

За повече информация прочетете нашите Условия за ползавне.

Чаша "Най-добрия баща на света" със снимка  - 2
  • Чаша "Най-добрия баща на света" със снимка  - 2

Чаша "Най-добрия баща на света" със снимка

Персонализиране на продукт

  • Няма избран файл .png .jpg .gif

Не забравяйте да запазите Вашата персонализация!

12,00 лв.
с ДДС
Налично
  Доставка до 3-4 работни дни
  100% изработено с любов
  Спиди и Еконт с опция Преглед.

Керамична персонализирана чаша с надпис "Най-добрия баща на света". Можете да поставите името на баща си и ваша любима снимка. Дизайнът е с изображения от двете страни - от едната страна е изобразено сърце с лично послание, а от другата е поставена снимка. Всеки текст по чашата може да се замени с такъв по ваш избор.

Подходяща е за всякакъв празник - Рожден ден, Имен ден, Юбилей.

За да поръчате е нужно само да ни напишете името в полето за персонализиране и да прикачите снимка. За да я прикачите успешно е нужно размерът на снимката  да не надвишава 2MB. Ако имате затруднение с прикачването, можете да я изпратите и на имейл: [email protected] . Ние ще я изработим с много любов за вас. Чашите се изпращат в бяла картонена кутия, която може лесно да се опакова по ефектен начин.

Нашите дизайни се отпечатват на повърхността на керамичната чашата с професионално оборудване. Проектирани и изработени, така че изображението да не се изтрива или обелва. Принтът е издръжлив и устойчив на измиване, разположен от двете страни на чашата.

Техническо описание

Вместимост
330 мл
Материал
Керамика

Как да персонализирам продукт?

1. Нужно е да въведете необходимите данни в съответниета полета за текст или прикачване на снимка, след което задължително трябва да натиснете бутон "ЗАПАЗИ", за да съхраните въведените данни.

Изчакайте страницата да се презареди.

2. След презареждането на страницата, при успешно запазване можете да видите данните, които вече сте въвели. Натиснете бутон "КУПИ", за да добавите продукта в количката си.

*Ако има проблем със запазването на данните, можете да ни изпратите съответната информация в коментара към поръчката или на имейл адрес: [email protected]