Ленти за моминско парти

Ленти за моминско парти за булката, шаферката и приятелките на булката, майката на булката, които са перфектен аксесоар за празненствата преди сватбата. Изберете цвят на сатенената лента и цвят на текста, който ще бъде отпечатан според Вашите предпочитания.

     Когато планирането моминско парти, има няколко неща, които задължително трябва да присъстват във вашия списък. Едно от тях са персонализираните ленти специално за вашето празненство. Можем да изработи с всякакъв текст, който се отнася за всяко едно от присъстващите момичета. Един от чаровните моменти на моминските партита - всички присъстващи да имат едни и същ елемент, който да ги отличава от всички останали. С тях ще можете да си направите страхотни снимки за Instagram или Facebook. Не се тревожете, нашите Ленти за моминско парти са изключително фотогенични. Елегантни и красиви, те ще добавят нужния завършек на вашите тоалети.

     Ако на Вас се е паднала задачата с планирането на купона, то преди да поръчате персонализирани аксесоари, научете кой ще присъства и съответно имената на всички момичета. Добре е лентите да бъдат в един и същ цвят за всички, за да може да си личи, че всички сте част от вашата празнуващата група. Разгледайте разнообразието от дизайни, шрифтове и цветове, като можете да добавите дати, закачливи прякори и всичко, което и по Ваш вкус. Бърза изработка и доставка до 3-4 работни дни.


Налични са 17 продукта.

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Активни филтри