Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

За повече информация прочетете нашите Условия за ползавне.

Филтриране по

Цена

Цена

  • 1,00 лв. - 2,00 лв.

Покани за сватба

Ако сте взели решението да се ожените и организирате сватба, ние сме тук, за да ви помогнем да изберете сватбените покани, които най-добре ще се съчетаят с вашия сватбен стил. Детайлите са важни, за да получите перфектно организирано тържество. Поканите за сватба са един от най-важните елементи и е нужно е да ги подготвите достатъчно рано, за да може гостите да имат достатъчно време да потвърдят тяхното присъствие. Те показват на хората, които са ги получили в какъв стил ще бъде предстоящата сватба.

Независимо дали търсите оригинална покана за сватба или по-традиционна, ние ви предлагаме разнообразие от дизайни.
Ако не харесвате традиционните и скучни сватби, то направете сватбения си ден едно прекрасно изживяване, като започнете с оригинална покана, за да подскажете на гостите си какъв специален ден ги очаква.

Можете да изберете от многокомпонентни покани с няколко части и много детайли до такива със златисти и сребристи детайли или по-изчистени и семпли, които пак изглеждат страхотно. Разполагаме с широка гама ръчно изработени покани, които ще се вмесят и в по-скромен бюджет, без да губят оригиналност и красота.

Налични са 12 продукта.

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Активни филтри