Филтриране по

Цена

Цена

  • 1,00 лв. - 7,00 лв.

Покани за сватба

Налични са 13 продукта.

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Активни филтри

Покана за шаферка с подаръче магнит "Team Bride" и дата  - 1

С възможност за персонализация

  • Промо
  • Нов

Покана за шаферка / гост с подаръче магнит "Team Bride" и дата

Редовна цена 10,00 лв. Цена 6,90 лв.

Покана за шаферка с подаръче магнит "Team Bride" и дата Размер на магнита: 4.5 х 4.5 см Алуминиев материал на магнита Размер на покана: 10х15 см Картон с перлен отблясък

Ако сте взели решението да се ожените и организирате сватба, ние сме тук, за да ви помогнем да изберете сватбените покани, които най-добре ще се съчетаят с вашия сватбен стил. Детайлите са важни, за да получите перфектно организирано тържество. Поканите за сватба са един от най-важните елементи и е нужно е да ги подготвите достатъчно рано, за да може гостите да имат достатъчно време да потвърдят тяхното присъствие. Те показват на хората, които са ги получили в какъв стил ще бъде предстоящата сватба.

Независимо дали търсите оригинална покана за сватба или по-традиционна, ние ви предлагаме разнообразие от дизайни.
Ако не харесвате традиционните и скучни сватби, то направете сватбения си ден едно прекрасно изживяване, като започнете с оригинална покана, за да подскажете на гостите си какъв специален ден ги очаква.

Можете да изберете от многокомпонентни покани с няколко части и много детайли до такива със златисти и сребристи детайли или по-изчистени и семпли, които пак изглеждат страхотно. Разполагаме с широка гама ръчно изработени покани, които ще се вмесят и в по-скромен бюджет, без да губят оригиналност и красота.