Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

За повече информация прочетете нашите Условия за ползавне.

Филтриране по

Цена

Цена

  • 0,00 лв. - 35,00 лв.

Подарък за Сватба

Сватбата е единствено по рода си събитие, което е придружено от силни и незабравими емоции. Но как гостите могат да зарадват младоженците на този специален празник? Можете да отбележите този момент с уникален сватбен сувенир. Препоръчваме персонализирани подаръци, с които младоженците ще си припомнят празника си.

Ако булката и младоженеца имат чувство за хумор, то можете да им подарите забавен сватбен подарък, който ще донесе много усмивки. Все по-често младите хора не искат цветя - в този случай можете да помислите за по-различно предложение, като вино за сватба с красив етикет и опаковка или кутия с много пожелания. Разгледайте нашите предложения и се вдъхновете.

Обикновено сватбените подаръци се пазят от младоженците дълги години. Затова си струва да помислите за нещо наистина специално и различно. Не го оставяйте за последния момент, а го обмислете добре. Но благодарение на предложенията ни, ще можете лесно да изберете уникални и незабравими подаръци, които ще носят спомен за този важен ден, в който сте празнували с тях!

Налични са 27 продукта.

Показани са 1-27 от общо 27 артикул(а)

Активни филтри

Гравирана USB флаш памет 32GB в дървена кутийка, шестоъгълна

Цена 35,00 лв.

Гравирана USB флаш памет 32GB в дървена кутийка с персонален надпис Кутийката е с размери: 9х9см; USB флаш паметта е с капацитет 32 GB;

Етикет за бутилка сватбено вино /ракия, Лилави орнаменти

Цена 1,20 лв.

Етикет за бутилка ракия или вино за сватбено тържество в красиви лилави цветове Етикетите са с оригинален дизайн и размери приблизително: 7.5 х 10.5 см.

Етикет за сватбена ракия / вино с Червена Панделка

Цена 1,20 лв.

Етикет за бутилка ракия "Червена Панделка" за сватбено тържество. Етикетите са с оригинален дизайн и размери приблизително: 7.5 х 10.5 см. Изработени са от висококачествени материали, с гланцирана повърхност на етикета.

Етикет за сватба Червени рози - за вино/ракия

Цена 1,20 лв.

Етикет за сватба Червени рози - за вино/ракия/шампанско Етикетите са с оригинален дизайн. Изработени са от висококачествени материали, с гланцирана повърхност на етикета. Размери: 7,5 х 10,5 см

Чаша за Най-страхотната шаферка с име

Цена 12,00 лв.

Керамична чаша за шаферка с надпис "Най-страхотната шаферка" с име, дата и имена на младоженците. Материал: керамика Вместимост: 330 мл Гланцирана повърхност Клас АА+